SEO OPTIMIZACIJA


Ljudi na tražilicama traže informacije ili odgovore na pitanja koja ih zanimaju, a Strka vam može pomoći da dosegnete svoju ciljnu skupinu bilo plaćenim oglasima bilo organskom pretragom. Sadržaj koji kreiramo, u kombinaciji s najboljim alatima na tržištu i 6 web crawlera koje svakodnevno pokrećemo daju nam detaljan uvid u zbivanja na mreži.

Google se neprestano razvija kako bi što efikasnije zadovoljio potrebe korisnika i kako on mijenja svoj algoritam, tako neke (nepripremljene) stranice "nestaju" a druge se pojavljuju. Kažemo da nestaju, jer web stranice koje se prikazuju na drugoj ili nekoj stranici iza, za današnjeg korisnika koji želi informaciju odmah i sad kao da ne postoje. Tijekom godina smo iskušali različite metode za SEO i naposljetku razvili svoju koju neprestano nadograđujemo kako bi bili sigurni da promjene u Google algoritmima ne utječu na poslovanje naših klijenata.

Evo kako pristupamo svakom projektu za SEO:

  • Prvo nas zanima tehnologija, odnosno kako je napravljena vaša stranica – radimo evaluaciju kodova i arhitekture stranice da ustanovimo točke koje je potrebno poboljšati. Cilj nam je postići najbolju strukturu stranice koja je optimizirana (prilagođena) za organske pretrage.
  • Radimo analizu trenutnih te dajemo preporuke za nove ključne riječi prema ponašanju korisnika na stranici, aktivnostima konkurencije, obimu pretraga i kvaliteti postojećeg sadržaja.
  • Dajemo preporuke i smjernice za kreiranje sadržaja u skladu s trendovima pretraga.
  • Kreiranje sadržaja je osnova, a distribucija tog sadržaja je važan dio optimizacije. Razvijamo taktike distribucije kojima ćemo doprijeti do ciljne skupine na društvenim mrežama i drugim online servisima.
  • Nakon što smo dali preporuke ili razvili sadržaj, radimo optimizaciju stranice za lokalne pretrage – što konkretno znači da se vaša tvrtka pojavljuje na Google mapi.
SEO optimizacija upit

Zatražite besplatnu SEO analizu vaše stranice i otkrijte njezin potencijal.

Važno je napomenuti da SEO nije jednokratan posao, nešto što odradite i zaboravite, jer Google neprestano nadopunjuje svoje smjernice za kvalitetan SEO i tko se ne prilagođava, "kažnjen" je lošijom pozicijom na tražilici.
Želite li da i vaša stranica (p)ostane popularna na tražilici, kontaktirajte nas da napravimo procjenu opsega rada i očekivani rezultat.

Zatražite savjet ili ponudu bez ikakve obaveze

Koliko će vas koštati optimizacija za tražilice?
Da bi mogli dati procjenu cijene optimizacije za vašu web stranicu morate nas kontaktirati jer svaka web stranica je specifična i cijena ovisi o brojnim faktorima.

Pročitajte više na našem blogu.