SEO OPTIMIZACIJA


Ljudi na tražilicama traže informacije ili odgovore na pitanja koja ih zanimaju, a Strka vam može pomoći da dosegnete svoju ciljnu skupinu bilo plaćenim oglasima bilo organskom pretragom. Sadržaj koji kreiramo, u kombinaciji s najboljim alatima na tržištu i 6 web crawlera koje svakodnevno pokrećemo daju nam detaljan uvid u zbivanja na mreži.

Google se neprestano razvija kako bi što efikasnije zadovoljio potrebe korisnika i kako on mijenja svoj algoritam, tako neke (nepripremljene) stranice “nestaju” a druge se pojavljuju. Kažemo da nestaju, jer web stranice koje se prikazuju na drugoj ili nekoj stranici iza, za današnjeg korisnika koji želi informaciju odmah i sad kao da ne postoje. Tijekom godina smo iskušali različite metode za SEO i naposljetku razvili svoju koju neprestano nadograđujemo kako bi bili sigurni da promjene u Google algoritmima ne utječu na poslovanje naših klijenata.

Evo kako pristupamo svakom projektu za SEO:

  • Prvo nas zanima tehnologija, odnosno kako je napravljena vaša stranica – radimo evaluaciju kodova i arhitekture stranice da ustanovimo točke koje je potrebno poboljšati. Cilj nam je postići najbolju strukturu stranice koja je optimizirana (prilagođena) za organske pretrage.
  • Radimo analizu trenutnih te dajemo preporuke za nove ključne riječi prema ponašanju korisnika na stranici, aktivnostima konkurencije, obimu pretraga i kvaliteti postojećeg sadržaja.
  • Dajemo preporuke i smjernice za kreiranje sadržaja u skladu s trendovima pretraga.
  • Kreiranje sadržaja je osnova, a distribucija tog sadržaja je važan dio optimizacije. Razvijamo taktike distribucije kojima ćemo doprijeti do ciljne skupine na društvenim mrežama i drugim online servisima.
  • Nakon što smo dali preporuke ili razvili sadržaj, radimo optimizaciju stranice za lokalne pretrage – što konkretno znači da se vaša tvrtka pojavljuje na Google mapi.
Image

Zatražite besplatnu SEO analizu vaše stranice i otkrijte njezin potencijal.

Važno je napomenuti da SEO nije jednokratan posao, nešto što odradite i zaboravite, jer Google neprestano nadopunjuje svoje smjernice za kvalitetan SEO i tko se ne prilagođava, “kažnjen” je lošijom pozicijom na tražilici.
Želite li da i vaša stranica (p)ostane popularna na tražilici, kontaktirajte nas da napravimo procjenu opsega rada i očekivani rezultat.