SEO OPTIMIZACIJA - UPIT


Za ključnu riječ relevantnu za vaše poslovanje na Googleu pronalazite web stranice konkurencije, ali svoju ne? Želite biti ispred konkurencije i povećati promet na svojoj web stranici? Treba vam optimizacija za tražilice odnosno SEO. To je proces dobivanja prometa od rezultata "besplatnih", "organskih", "uredničkih" ili "prirodnih" rezultata pretraživanja i ključan je za digitalni marketing.

Optimizacija za tražilice postupak je optimiziranja web stranica i njihovog sadržaja kako bi ih korisnici lako otkrili upisivanjem pojmova (ključnih riječi) koji su relevantni za vašu web stranicu. Izraz SEO također opisuje postupak olakšavanja Googleu da za pronađe, skenira i indeksira vašu web stranicu.

Radeći SEO za klijente iz različitih branša i prateći promjene u zahtjevima koje Google postavlja pri ocjenjivanju ranga web stranice, razvili smo Strka metodologiju za SEO zahvaljujući kojoj imamo zadovoljne klijente.

Što uključuje naša SEO usluga?

Istraživanje ključnih riječi i definiranje strategije

Uz pomoć online alata analiziramo ključne riječi postavljene na vašu web stranicu prilikom razvoja, pretrage kojima korisnici dolaze na vašu web stranicu te analiziramo sadržaj stranica vaše konkurencije. Rezultat ovih analiza je određivanje strategije ključnih riječi oko kojih će se bazirati optimizacija vaše stranice, što ovaj korak čini temeljnim.

OnSite implementacija

Ovaj korak podrazumijeva otklanjanje eventualnih tehničkih problema zbog kojih tražilica ne može kvalitetno prikupljati informacije s vaše stranice.

Optimizacija sadržaja

Da bi na tražilici mogli zauzeti što bolje mjesto za određene pretrage vaša web stranica mora imati pravilno složenu strukturu stranice, što podrazumijeva optimizaciju naslova, meta opisa i slika.

Link Building

Tehnika dobivanja linkova s drugih web stranica koji vode na našu web stranicu zove se Link Building i ima značajan utjecaj na SEO. Strka metodologijom možemo identificirati vrstu linkova koji će doprinijeti boljem rangiranju te pronaći načine kako ih pridobiti.

Kreiranje sadržaja

Google voli stranice koje nisu statične, odnosno koje korisniku stalno nude reevantan sadržaj. Takve će stranice pozicionirati više u pretragama, što će rezultirati većim brojem posjeta.

Izvještavanje

Cilj naših SEO strategija je bolja pozicija vaše web stranice na tražilici, stoga naši klijenti svaki mjesec dobivaju detaljan izvještaj obavljenih aktivnosti kako biste mogli pratiti napredak.

BOOST your rankings

Zatražite PONUDU i besplatnu SEO analizu vaše stranice i otkrijte njezin potencijal.

SEO može izgledati složeno i zbunjujuće, ali ne brinite, mi smo tu da vam pomognemo. Naš tim ima dugogodišnje iskustvo i upoznat je sa svim najnovijim smjernicama Googlea.

Zatražite savjet ili ponudu bez ikakve obaveze

Koliko će vas koštati optimizacija za tražilice?
Da bi mogli dati procjenu cijene optimizacije za vašu web stranicu morate nas kontaktirati jer svaka web stranica je specifična i cijena ovisi o brojnim faktorima.

Pročitajte više na našem blogu.