Revizija Ads računa

Zašto je važna neovisna revizija Google Ads računa?

In Google Ads by Irena K. Tartaglia

Kako znate da vaše Google Ads kampanje daju najbolje moguće rezultate? Bez obzira jeste li odlučili svoje digitalne napore pokrenuti interno ili plaćate agenciju, imate li cjelovitu sliku? Dobivate li potpunu transparentnost rezultata digitalnih kampanja?Revizija Ads računa
Ponekad vam je potreban neovisni savjetnik za digitalnu reviziju; netko tko će vam otvoreno i nepristrano reći ono što stvarno trebate znati.
Bilo da želite novi par očiju ili osigurati da se poduzima sve što je moguće kako bi se iz vaših trenutnih napora istisnuo svaki mali pad performansi, kontaktirajte nas za suradnju.

Što uključuje revizija Google Ads računa?

Naše revizije uključuju dvije velike komponente: što se trenutno događa i što bi se trebalo događati. Drugim riječima, identificiramo slabe točke vaših plaćenih kampanja (i relevantne dijelove web stranice) i formuliramo preporuke koje treba slijediti. Istražujemo strukturu vaše kampanje, ali i vaše ključne riječi, ciljanu publiku, dolazne stranice, tekstove oglasa i kreativu, CTA, ponašanje korisnika i još mnogo toga. Također promatramo korisničko iskustvo, od odredišnih stranica do tokova konverzije i prodaje.

S tehničke strane, mi provjeravamo da su vaši analitički podaci, konverzije, događaji i pikseli za praćenje pravilno postavljeni i da daju prave podatke za uspješno donošenje odluka i optimizaciju.

Kakve rezultate možete očekivati?

Naša saznanja priopćavamo u detaljnom izvještaju koji se sastoji od analize postojećeg stanja i preporuka što poduzeti da kampanja ostvari svoj maksimum u odnosu na vaše poslovne ciljeve.

Spremni za suradnju? Ili želite postaviti neko pitanje? Učinite to pritiskom na gumb.