vauceri za digitalizaciju

Vaučeri za digitalizaciju

In Web dizajn by Irena K. Tartaglia

Ministarstvo gospodarstva je otvorilo natječaj za bespovratna sredstva u obliku vaučera namijenjenih za mala i srednja poduzeća koja žele razviti digitalni poslovni model, ojačati vlastite kapacitete za digitalizaciju i digitalnu transformaciju ili poboljšati svoju kibernetičku sigurnost.
Najavljeni novi rok za prijavu je od 1. ožujka do 8. travnja 2024. Moguće je prijaviti se za dodjelu bespovratnih sredstava za više vrsta vaučera, a mi kao tvrtka upisana u Katalog pružatelja usluga vam nudimo suradnju u okviru:

Vaučera za digitalni marketing

Prihvatljivi troškovi uključuju:

  • izradu internetskih stranica oduzeća uključujući uslugu poslužitelja (hosting) i troškove domene u trajanju od 12 mjeseci od dana isporuke usluge te edukaciju zaposlenika;
  • izradu landing stranice (pod-stranice mrežnih stranica prijavitelja) uključujući uslugu poslužitelja (hosting) troškove domene u trajanju od 12 mjeseci od dana isporuke usluge te edukaciju zaposlenika;
  • izradu web stranice za e-trgovinu – uključujući uslugu poslužitelja (hosting) i troškove domene u trajanju od 12 mjeseci od dana isporuke usluge te edukaciju zaposlenika.

    U okviru vaučera za digitalni marketing možete ostvariti do 9.990,00 € bespovratne potpore uz 60% sufinanciranja.

Vaučera za dijagnostiku kibernetičke sigurnosti (cybersecurity)

Aktivnosti vaučera uključuju:

  • provjeru kibernetičke sigurnosti oduzeća kroz provedbu sigurnosnih provjera sustava/provjera propusnosti podataka.
  • provedbu penetracijskih ispitivanja uz izradu pripadajućih izvješća, kroz provedbu sigurnosnog testiranja i detekcije kibernetičkih prijetnji informacijskom sustavu poduzeća.analizu prikupljenih podataka definiranje dodatnih poboljšanja sustava te generiranje izvještaja za potrebe regulatora, certifikacijskih kuća i sl.
  • edukaciju zaposlenika od strane pružatelja usluga radi povećanja osposobljenosti.

    U okviru vaučera za dijagnostiku kibernetičke sigurnosti (cybersecurity) možete ostvariti do 14.500,00 € bespovratne potpore uz 60% sufinanciranja.

 

Ne znate otkud biste krenuli?

Smatrate li da poslovanje možete poboljšati navedenim ulaganjem, svakako nas kontaktirajte.