Web stranica


… je premosnica između stvarnog svijeta i digitalnog

Web stranica je središnji dio vašeg online poslovanja. Ona je vaš ured u digitalnom svijetu, vaš prodajni predstavnik koji radi 24 sata na dan.

Kao i svaki dobar prodavač, web stranica treba biti povezana s izvorima iz kojih crpi informacije te ih dijeli kako bi postigla što bolje rezultate. Svaka stranica treba poštovati zakonitosti digitalnog svijeta, ali također treba biti specifična i prilagođena poslovanju za koje je namijenjena. Treba imati svrhu u rješavanju problema korisnicima koji na nju dolaze i u ostvarivanju koristi za posao koji predstavlja.

Digitalnu uređaji i platforme sve više i više utječu na naše odluke i ponašanje. U Strci se vodimo idejom da kroz izvrstan dizajn možemo oblikovati odluke te mijenjati način interakcije kupca s brandom. Strka u osmišljavanju i izradi vaših web stranica na prvo mjesto stavlja User Experience koji donosi mjerljivu vrijednost korisniku i poslu.

Kao i svaki dobar prodavač, web stranica treba biti povezana s izvorima iz kojih crpi informacije te ih dijeli kako bi postigla što bolje rezultate. Svaka stranica treba poštovati zakonitosti digitalnog svijeta ali također treba biti specifična i prilagođena poslovanju za koje je namijenjena. Treba imati svrhu u rješavanju problema korisnicima koji na nju dolaze i u ostvarivanju koristi za posao koji predstavlja.

Digitalnu uređaji i platforme sve više i više utječu na naše odluke i ponašanje. U Strci se vodimo idejom da kroz izvrstan dizajn možemo oblikovati odluke te mijenjati način interakcije kupca s brandom. Strka u osmišljavanju i izradi vaših web stranica na prvo mjesto stavlja User Experiance koji donosi mjerljivu vrijednost korisniku i poslu.

Koristimo najsuvremenije digitalne tehnologije i aplikacije kako bi ostvarili najbolju povezanost svih segmenata poslovanja.

Koristimo najsuvremenije digitalne tehnologije i aplikacije kako bi vaša web stranica ostvarila najbolju povezanost s ostalim segmentima digitalnog svijeta i stvorila što jasniju poveznicu između ne-digitalnog (offline) ili fizičkog svijeta i korisnika.

Osim dizajna, naše mogućnosti sežu mnogo dalje: kreiramo zanimljiv, privlačan i korisan sadržaj, analiziramo, gradimo brendove, postavljamo strategije i taktike a sve to su samo neke od vještina kojima se služimo u radu na projektima.
Rezultat je inovativan User Experience koji kupcu pruža relevantnu, korisnu i brend-orijentiranu informaciju.